Bentolit. Bentolit Pt Slabit, Bentolit Pareri, Bentolit Pret, Bentolit Romania, Bentolit Forum

1 Views
Shopadmin
1
Published on 19 May 2020 / In Top Shop Online

BENTOLIT: https://tinyurl.com/bentolit-new

BENTOLIT - Scapă de grăsimea de pe burtă chiar în acest moment!
Reducerea circumferinței taliei (până la 20 cm). Slăbește rapid (până la 10 kg/lună). Previne problemele cu potența, apărute din cauza obezității.
IZOLAT PROTEIC DE SOIA (arde intens grăsimea subcutanată). EXTRACT DE RĂDĂCINĂ DE GHIMBIR (stimulează metabolismul, previne creșterea repetată a greutății). EXTRACT DE RĂDĂCINĂ DE PĂPĂDIE (are efect laxativ delicat, reface flora intestinală a intestinului).
Se dizolvă 1 linguriță de Bentolit în apă fierbinte. Beți câte o porție pe zi în timpul dejunului. Durata recomandată a curei - 1 lună.

Bentolit. Bentolit Pt Slabit, Bentolit Pareri, Bentolit Pret, Bentolit Romania, Bentolit Forum - https://goods-services.info/Bentolit

Bentolit este primul și până acum singurul remediu care a fost adaptat maxim la fiziologia și nevoile unui om modern. În pofida curei scurte (1-2 luni), vă permite să scăpați rapid de depozitele de grăsime urâte și de pliurile în talie.
BENTOLIT - Această argilă este un sorbent natural. Utilizată zilnic - elimină excesul de apă din organism și compușii chimici nocivi din țesuturi și organe, contribuie la arderea și descompunerea grăsimilor. Argila se umflă rapid în stomac, contribuie la scăderea poftei de mâncare și slăbiți.
Bentolit - este un produs unic cu trei acțiuni direcționate: Prima - purificare sau detoxifiere. Argila vulcanică este un puternic sorbent. De 20 de ori mai eficientă decât cîrbunele activ. A doua - slăbire. Acest efect este obținut datorită fibrelor de ovăz și pulberei de cafea.
BENTOLIT: https://tinyurl.com/bentolit-new

Show more
0 Comments sort Sort By

Up next